Van der Valk hotels, perfect voor vakantie weg in eigen land

Je hoeft niemand meer te vertellen dat een Van der Valk hotel gelijk staat aan een comfortabele hotelkamer met heerlijke maaltijden. Wist je dat Van der Valk hotels al 150 jaar gastvrijheid aanbieden? Deze extreem populaire hotels vind je overal kriskras door Nederland. Stedentrip Den Bosch? Je vindt een Van der Valk hotel in de buurt. Of toch op zoek naar een hotel vlakbij in de buurt van natuurgebieden? Kies dan voor Van der Valk Apeldoorn-De Cantharel. Overigens vind je niet alleen deze hotels in Nederland, maar ook in buurlanden België en Duitsland.

Je zit perfect bij Van der Valk hotels

Niet voor niets zijn Van der Valk hotels zo geliefde onder Nederlandse vakantiegangers. Zodra de naam Van der Valk valt weet iedereen waar je het over hebt en behoeft geen nadere uitleg. Je weet gewoon dat het goed zit als het aankomt op comfort, gastvrijheid en gastronomie. Zo heb je bij 4-sterren Van der Valk hotel Leusden -Amersfoort een prachtig loungeterras. Dit hotel staat aan de A28 en in het groene hart van ons land. Vanuit dit hotel kan je alle kanten op in Nederland. Zo is het ontdekken van de Utrechtse heuvelrug een aanrader, of als je met kinderen bent is een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark Rhenen leuk om te doen. In het Van der Valk hotel in het Drentse Spier zit je midden in Nationaal Park Dwingelderveld en heb je mooi uitzichten op het omringende bos. Vanuit hier zijn de plaatsen Assen, Groningen en Zwolle heel makkelijk te bereiken. Het komt er uiteindelijk op neer dat er altijd wel een geschikte Van der Valk hotel in Nederland te vinden is die bij je past.

De leukste Van der Valk deals en kortingen

Uiteraard wat ook meespeelt zijn de prijzen per nacht die Van der Valk hanteert. Die zijn zeer schappelijk en voor iedereen betaalbaar. Je krijgt er een goede nachtrust voor terug, lekkere maaltijden en veel andere voorzieningen. Struin het internet dan ook langs voor diverse aanbiedingen, want die zijn er genoeg te vinden. Je vindt veel kortingscodes op kortingssites waarbij je van veel voordelen kan genieten. Deze kortingen bestaan niet alleen uit korting op de prijs van overnachting, maar ook op andere arrangementen die Van der Valk hotels rijk zijn. Vooral wij Nederlanders zijn dol op kortingen en je bent een dief van je portemonnee als je hier geen gebruik van maakt. Er zijn genoeg kortingsdeals te vinden dus schroom niet om daar dan ook gebruik van te maken. 

 

Laatste artikelen

Similar articles