Lingerie grote maten vinden valt niet altijd mee

Als je wat afwijkt van "de norm" dan heb je het niet altijd gemakkelijk. Dat geldt voor veel zaken. Heb je bijvoorbeeld, als vrouw, een schoenmaat die groter is dan 42 of een schoenmaat die kleiner is dan 36 dan is het vinden van een goed paar schoenen een hele uitdaging. In de grotere maten kom je dan vaak terecht in de mannenschoenen, in de kleinere maten op de kinderafdeling. Dat geldt net zo voor lingerie. Ben je heel petit, dan is er bijna geen leuke BH te vinden en dat lijkt hetzelfde te zijn wanneer je borsten groter zijn dan gemiddeld. Toch kun je tegenwoordig prima lingerie grote maten vinden. 

Lingerie grote maten is niet perse duurder

Nog niet zo lang geleden moest je als dame met een maatje meer genoegen nemen met saai ondergoed. Het mocht de naam "lingerie" niet eens hebben. En dan was het ook nog niet te betalen. Gelukkig komen steeds meer goede ontwerpers er achter dat ook dames met een maatje meer zich goed willen voelen in hun ondergoed en zo komt het dat lingerie grote maten nu volop verkrijgbaar is en nog voor goede prijzen ook. Je bent voor lingerie grote maten tegenwoordig echt niet meer duurder uit dan voor lingerie in de meer gangbare maten. Je moet alleen even weten waar je moet zijn.

Bestel je lingerie online

Heb jij ook zo'n hekel aan het passen van lingerie in zo'n krap pashokje? Het licht lijkt daar altijd wel extra onflatteus te zijn en je stoot je ellebogen als je iets aan of uit wilt trekken. Dan kun je maar beter online kopen en thuis passen. Of eigenlijk direct aantrekken en dragen. Want door direct de goede maat te bestellen, hoef je niets terug te sturen. Maar hoe bepaal je de juiste maat? Hiervoor is het belangrijk dat je jezelf eens goed de maat neemt. 

Kies lingerie die bij je past

Ik kan me voorstellen dat je heel hebberig wordt van alle schitterende lingerie grote maten op de site. En voor de prijs hoef je het niet te laten. We zijn gewend om altijd de veilige weg te bewandelen, weer dezelfde BH, want die draag je al jaren. Maar spring eens uit de band en bestel er eens een ander model bij. Dit model zal je houding weer veranderen en misschien is dat wel je nieuwe favoriet! Dat geldt net zo voor verschillende kleuren. Ga je altijd maar voor zwart of wit? Ga dan nu ook eens voor een pittig kleurtje. 

Laatste artikelen

Similar articles