Een led paneel 60×60 koud wit als beste uit de test

Gelukkig ben ik zo fortuinlijk dat ik een kantoor aan huis heb. Zeker nu in deze corona-tijden kan ik gewoon lekker thuiswerken en heb ik daar wel een goede ruimte voor. In de zomervakantie heb ik ook even vakantie gehad, zonder op vakantie te gaan. Ik wilde toen graag mijn kantoor gaan verbouwen, want ik was er niet helemaal tevreden mee. Een groot punt was dat er niet veel natuurlijk daglicht in mijn kantoor is. Dit oplossen door ramen te plaatsen is erg duur, dus ik zocht naar goede verlichting die niet in de weg hangt of staat. Ik kwam uiteindelijk uit bij led panelen. Dit was voor mij zo’n goede oplossing dat ik vandaag wat meer wil vertellen over hoe ik bij deze keuze ben gekomen. Hopelijk hebben jullie iets aan mijn ervaringen, veel leesplezier in ieder geval!

 

Welk led paneel het beste voor mijn kantoor?

Zoals ik hierboven al vertelde was ik op zoek naar de juiste verlichting die ik kan installeren op mijn kantoor. Het kantoor is slecht verlicht, en het plafond is redelijk laag. Een grote lamp ophangen kan dus niet, want dan loop je er tegenaan. Daarnaast geven spotjes vaak te beperkt licht in een richting, terwijl ik graag in de hele ruimte evenveel licht wil. Daarom is een led paneel perfect, omdat die panelen van bijvoorbeeld 60×60 zijn en daardoor veel licht geven door de hele ruimte. Ik heb natuurlijk even wat research gedaan welk paneel het beste zou zijn voor mijn kantoor. Je hebt namelijk panelen die je moet inbouwen in een systeemplafond, maar ook panelen die je bevestigd aan het plafond in plaats van er in. Daarnaast zijn ze ook nog te verkrijgen in verschillende kleuren. De meest veel voorkomende kleuren zijn natuurlijk wit en helder of koud wit. Ook zit er veel verschil in de lumen en de Watt. Tot slot kun je zelfs nog kiezen voor een vierkante of ronde variant.

 

Een led paneel 60×60 koud wit is de winnaar

Voor mij is veel licht heel belangrijk, dus mijn voorkeur ging uit naar koud wit licht in plaats van natuurlijk licht. Ook wilde ik een groot paneel in plaats van een kleine ronde. Uiteindelijk kwam het led paneel 60×60 koud wit als beste uit de test. Deze voldoet perfect aan mijn eisen voor kantoorverlichting.

 

Waar je led panelen kan kopen

De led panelen die ik nodig had voor kantoor heb ik besteld bij besled.nl. Dit is een website waar ik onder andere de gewenste led paneel 60×60 koud wit kon bestellen, en ze hebben nog veel meer keuze. Besled.nl is de perfecte website voor led verlichting, en je merkt dat ze veel expertise hebben. Dit vind ik altijd fijn, want dan weet ik dat ik met eventuele vragen over het bevestigen of monteren ook bij hun terecht kwam. De lampen hangen inmiddels, en ik heb de rest van mijn kantoor ook afgemaakt. Nu zit ik in een professionele en goed verlichte omgeving heerlijk te werken!

 

Laatste artikelen

Similar articles