Koffiebonen zorgen voor de lekkerste koffie

Wanneer je graag koffie drinkt, zul je je voorkeuren wel hebben. Sinds ik een koffiemachine met bonenmaler heb, drink ik dus koffie van versgemalen koffiebonen. En geloof mij, ik wil nooit meer iets anders. Maar hoe bepaal je nu welke koffiebonen het best bij jouw smaak passen? Dat is een kwestie van proberen, proeven en nog meer proeven. Vergelijk verschillende merken en dus verschillende smaken en hou goed bij welke smaken je voorkeur hebben. Je hoeft helemaal niet voor de allerduurste merken te gaan, het is maar net wat jij lekker vindt! Je kunt natuurlijk gewoon naar de supermarkt voor koffiebonen, maar voor de lekkerste koffie heb je toch echt wat meer bijzondere bonen nodig. En die vind je online!

Koffiebonen koop je online

Je kunt eens beginnen met het bestellen van een proefpakket van verschillende koffiebonen. Je hebt dan geen grote voorraad staan die je misschien niet gaat gebruiken. Door het bestellen van een proefpakket met verschillende soorten bonen, proef je echt het verschil tussen de diverse opties. Je kunt aan de hand hiervan je favoriet bepalen en hier een flinke voorraad van kopen. Ook dat doe je online. De koffiebonen worden dan bij je thuis bezorgd, dat scheelt veel tilwerk!

Bestel je bonen voor op je werk?

Ook dan is het van belang dat je je medewerkers verschillende opties laat proeven. Koffie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het werken op kantoor of waar dan ook. Je medewerkers zullen beter presteren als ze de koffie lekker vinden. Door de juiste koffie te serveren zorg je voor tevreden medewerkers. Je kunt "de meeste stemmen gelden" toepassen als het gaat om het selecteren van koffiebonen voor de automaat op het werk. Je kunt beginnen met drie opties en je medewerkers daar een keuze uit laten maken. Jij hebt dan al bepaald of de prijs past bij het budget.

Bestel je bonen niet te ver vooruit

Smaken veranderen. Het is dus zonde om kilo's en kilo's koffiebonen op voorraad te hebben, je kunt beter iedere keer wat bestellen zodat je een keer van merk kunt wisselen zonder dat je het gevoel hebt dat je eerst de oude voorraad moet opmaken. Door kleinere hoeveelheden te bestellen, pin je jezelf niet vast aan een bepaald merk. Er zijn zoveel soorten koffiebonen dat je nooit klaar bent met proeven en er komt ook telkens weer wat nieuws op de markt. Zo blijf je altijd een koffiefan, koffiedrinken wordt op deze manier nooit saai!

Laatste artikelen

Similar articles