Jouw vakantie eenvoudig regelen

Gedurende de gehele corona-crisis voelen mensen zich opgesloten en eenzaam. Dit is niet gek, want mensen zijn nou eenmaal gemaakt om samen te zijn en zijn ook van nature avonturiers. Ik ben ook zo’n avonturier. Het bezoeken van alle landen in de wereld staak stiekem bovenaan mijn bucketlist. Het is misschien een onhaalbare missie, maar ik wil zo ver komen als mogelijk is. De corona-crisis vormt natuurlijk een  struikelblok voor deze missie. Afgelopen zomer had ik een rondtrek door Azië gepland en deze kon helaas niet doorgaan. Doordat het afgelopen jaar qua reizen gelimiteerd was, heb ik mij geconcentreerd op iets anders, namelijk prioriteren welke reizen bovenaan mijn lijstje staan en naar welke plekken binnen deze landen ik per se heen wil gaan. In deze blog bespreek ik een aantal reizen die op mijn lijstje staan en hoe ik deze ga regelen.

Griekenland

Griekenland staat bekend om zijn mooie eilanden, zoals Kreta, Santorini en Rhodos. Santorini is vooral bekend van de iconische plaatsen met de witte huisjes. Ik ben zelf al eens naar Kreta geweest, maar dit was een vrij kort bezoek waarbij de focus meer lag op het strand bezoeken dan de mooie plekken van Kreta te ontdekken. Zodoende wil ik op reis naar Griekenland en wil ik een van deze mooie eilanden (beter) gaan verkennen. Ik heb een site gevonden waarbij ik een vakantie naar een van deze eilanden (en nog meer bestemmingen) eenvoudig kan regelen, namelijk Bebsy.

Thailand

Laatst heb ik een serie op Netflix gekeken die gaat over Street Food binnen Azië. De eerste aflevering speelt zich af in de hoofdstad van Bangkok en laat het leven zien van een aantal street food iconen, zoals Jay Fai. Deze vrouw is iconisch geworden voor haar eten en is ook goed te herkennen door de aparte bril die zij draagt. Het is een soort stofbril of een skibril. Ik raad de Netflix serie zeker aan als je van eten en reizen houdt. De serie deed me denken aan mijn bezoek aan Thailand en hoeveel ik daar heb genoten. Doordat ik zoveel mogelijk landen wil bezoeken, is het niet mijn voorkeur om een land meerdere keren te bezoeken. Je kan dan immers in die periode niet naar een nieuw land. Thailand is echter een van die landen waar ik een uitzondering voor maak. Het is een hele andere sfeer dan die in Europa aanwezig is, je moet het echt een keer meemaken. Ook een vakantie naar Thailand kan via Bebsy eenvoudig geregeld worden.

Laatste artikelen

Similar articles