Heb jij je kerstgeschenk personeel al besteld?

Het is nog geen september, maar toch begint de tijd voor het bestellen van een kerstgeschenk personeel al te dringen. Nog maar een paar maanden en het is alweer kerst! Je wilt niet misgrijpen op het moment dat je het kerstgeschenk personeel wilt uitdelen. Een kerstpakket is een traditie die er echt bijhoort in Nederland en veel andere landen. Natuurlijk kun je het heel groots aanpakken en een enorm kerstpakket personeel bestellen, maar ook kerst chocolade en een mooie kaart zullen gewaardeerd worden. Want daar gaat het om. Je wilt met zo'n kerstgeschenk personeel je waardering uitspreken naar je personeel.

Waarom een kerstgeschenk personeel?

Je personeel is het hart van je bedrijf. Natuurlijk ben jij de eigenaar, maar zonder jouw personeel krijg jij de opdrachten niet voor elkaar. Je hebt daar mensen voor nodig met hart voor jouw bedrijf. Mensen zullen graag voor je werken als de werkomstandigheden en alle arbeidsvoorwaarden én het salaris goed zijn. Maar je kunt nog meer doen. Een kerstgeschenk personeel kan daar zeker aan bijdragen. Kies je zeer nauwkeurig een kerstpakket uit dat echt past bij je medewerkers? Dan zal dat zeker gewaardeerd worden. Je medewerkers zullen het er onderling over hebben en, zeker wanneer het hier een mooi kerstpakket betreft, ook hun waardering voor jou uitspreken.

Je kunt je personeel nooit voldoende in de watten leggen!

Je personeel is van enorm groot belang voor jouw bedrijf en als alles goed loopt, dan plukken jullie daar allemaal de vruchten van. Door je personeel bij goede prestaties een cadeau te geven of een bonus, zul je je medewerkers vooral nog extra motiveren. En motivatie is nu eenmaal een goede drijfveer. Voor dit jaar is het misschien wat te laat, maar voor volgend jaar kun je ook nog een zomerpakketje overwegen. En wat denk je van een leuke geste voor de pasen? Je kunt alles op dezelfde website bestellen. Dat werkt wel zo gemakkelijk en zo snel.

Vergeet ook de Sinterklaastijd niet!

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar wil je vooral meegaan in de Nederlandse tradities? Dan kun je niet om de Sinterklaasperiode heen. Een leuk zakje met wat kruid- of pepernoten, wat chocolade en een paar Sinterklaasschuimpjes zal al een leuke verrassing zijn voor je medewerkers. Wil je het helemaal groots aanpakken? Dan laat je deze presentjes natuurlijk door de echte Sint uitdelen. Je kunt bij ieder pakketje een gedichtje maken of één groot gedicht voor alle medewerkers tegelijk. Hoe leuk is dat?

Laatste artikelen

Similar articles