De perfecte marketingtool voor op de evenementenbeurs

Daar sta je dan, op een evenementenbeurs, met als doel nieuwe klanten te werven. Om je heen concurrerende bedrijven met hetzelfde doel: klanten aanspreken en impact maken. Je bent een van die honderden die het resultaat van urenlang glimlachen en bezoekers aanspreken hopen dat later terug te zien in de boekhouding. Maar als je rondkijkt zie je dat jouw bedrijf er op geen enkele manier echt uitspringt en vraag je je af: 'hoe kan ik dat verbeteren'?

Herkenbaar? Bezoekers van evenementenbeurzen vergeten 99% van hun ervaringen en gesprekken op een bezoekersdag. Grote kans dus dat jouw bedrijf bij thuiskomst geen belletje meer doet rinkelen. Dat pennetje die weggaf, die brochure, vergeefse moeite. Maar hoe maak je dan wel impact op een mogelijke klant?

Instax photo frames

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: foto's die direct uit de fotocamera geprint worden. Het is allesbehalve ouderwets en lijkt in geen mogelijkheid op het analoge cameratijdperk. Zeker niet als je begrijpt wat voor bijzondere mogelijkheden instax photos jouw bedrijf kunnen bieden.

Waar vind je instant photos?

Instant foto's zijn een van de meest geplaatste foto's op sociale media en een van de meest voorkomende lijstjes aan de wanden van (slaap)kamers. Let er maar eens op of vraag er maar eens na: iedereen vindt het super om kleine herinneringen te vereeuwigen op Instagram of aan de kale muur.

Gepersonaliseerde instax lijstjes

En dat biedt mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden zelfs, want die lijstjes die bij doorsnee instax fotocamera's zitten zijn normaalgesproken wit of zwart van kleur. Als je die eens zelf zou kunnen ontwerpen, volledig naar eigen wens met logo's, slogan's en hashtags aan toe, dan zou dat een enorme marketingtool kunnen zijn, toch? Precies. Photoflyers heten dergelijke gepersonaliseerde lijstjes.

Branded photo frames

Branded photo frames kunnen vertegenwoordigen qua kleur, opmaak, stijl en lettertype. Voeg daar je logo, hashtag en andere bedrijfseigenschappen aan toe en je hebt een prachtig, blijvend product. Houd in je achterhoofd dat instax foto's een van de meest geplaatste foto's op sociale media zijn en tel uit je winst. Je kan dus je bereik aanzienlijk vergroten met zelfontworpen, custom photoflyers.

Instax fotoframe voor thuis

Zie je het al voor je? Bij de volgende evenementenbeurs neem je jouw instax camera en custom photo frames mee. Bied jouw bezoekers een foto aan voor een schitterende achtergrond en geef de foto mee voor thuis.

Dat gratis pennetje belandt naar alle waarschijnlijkheid ver weg in een lade, of linea recta in de prullenbak. De instant photo daarentegen hangt met waarschijnlijk aan de muur bij een potentiële klant, waarvan al zijn volgers ook nog eens jouw bedrijfsnaam op sociale media gezien hebben.

Laatste artikelen

Similar articles